Дали навистина треба да ги вадиме умниците?

Постојат поделени мислења на оваа тема и треба да бидете добро информирани за да ја донесете вистинската одлука.

6 непотребни делови на човечкото телото

За време на еволуцијата на човечкиот вид низ годините, некои делови од телото станале бескорисни, иако некогаш имале корисна намена.
Датум: 05 феб 2016

Умници – што да се прави со нив?

9 од 10 луѓе имаат барем по еден заглавен умник, додека третина од популацијата ги нема воопшто.
Датум: 15 мар 2012
, Автор: