8-те најчести грешки кои ги правиме со долната облека

Повеќето луѓе ја сфаќаат долната облека здраво за готово.

Интересна фотелја на која може да седнат десетина луѓе

Составена од фиксна рамка и перници кои можат да се извадат, оваа фотелја делува удобно и кул истовремено.

Удобна фотелја за целосна релаксација

Креирана од московскиот дизајнер Томпсон Томпсон, оваа удобна фотелја т.н. „Cocoon“ (кожурец) е совршена за одмор, релаксација и ви дава повод да поминете малку време сами со себе.