Како лесно да излупите лук за 10 секунди?

Неверојатно брз и едноставен начин да излупите лук, без миризбата да навлезе во вашите прсти.

Робот-трансформер во вистинскиот живот

Овој пат, кога зборуваме за робот-трансформер не мислиме на филм, на видео игра или на играчка, туку на вистински робот-трансформер.

Начини на самоодбрана за жени

Многумина мислат дека доколку стојат подалеку од темни улички и лошо друштво, нема да им се случи ништо страшно. Неточно!
Датум: 18 феб 2012
, Автор: