Како ве гледа сонцето? – Најдобриот приказ на ефектот на заштитните креми

Сите добро знаеме дека треба да се штитиме кога се изложуваме директно на сонце, но понекогаш нѐ мрзи или мислиме дека нема потреба да се мачкаме...
Датум: 15 авг 2014
, Автор: