Уживајте во летниот одмор добро заштитени од сонце

Разликата од СПФ 25 до СПФ 50+ е многу мала во однос на филтрацијата на сончевите зраци. СПФ има повеќе значење во однос на тоа колку долго ќе бидеме заштитени откога ќе нанесеме од производот.
Датум: 17 јул 2014
, Автор:

Како да ги одберете совршените очила за сонце?

Кога одбирате очила за сонце, имајте го превид обликот на вашето лице, од каде ги купувате, дали навистина штитат од УВ зрачење и дали се темни.