Осум намирници коишто со сигурност ќе ви ја ублажат болката во грлото

Овие лесно достапни намирници може да бидат ваш сојузник во борбата против болките во грлото.

Како да лекувате болна менструација?

Многу експерти велат дека симптомите на болната менструација се одраз на нашите прехранбени навики, но и на нерешени емоционални потешкотии.
Датум: 11 јул 2014
, Автор:

Како да ги ублажите предменструалните симптоми?

Доколку ви здодеа од менструални болки и тегоби, пробајте ги следниве природни начини за елиминирање на симптомите.