10 морничави писма од обожаватели до убијци и чудовишта

За секој човек кој направил некакво злодело, има цела толпа жени кои полудуваат по него.

10-те најинтелигентни сериски убијци во историјата на човештвото

Дознајте кои се 10-те најинтелигентни сериски убијци во историјата на човештвото...

Застрашувачки сериски убијци за кои веројатно никогаш не сте чуле

Веројатно веќе сте чуле за некои од најпознатите сериски убијци во историјата како што се Тед Банди, Зодијак и Џек Мевосек. Но, постојат и други помалку познати сериски убијци кои се исто толку застрашувачки.

Морничава смисла за хумор: Последните зборови на 5 жени-убијци

Сакаме да разбереме кој бил мотивот зад секое убиство, но најмногу од сѐ сакаме да знаеме дали се каат и кои се нивните последни зборови...

12 сериски убијци и нивните последни зборови од кои ќе ви поминат морници низ телото

Соочени со смртта, последните зборови на овие сериски убијци варираат од прифаќање и споделување љубов кон најблиските, па сè до негирање и очајно обидување за спас.

Убијци кои го користат Фејсбук за да го реализираат своето „совршено“ убиство

Разгледајте ги вашите пријатели на Фејсбук и размислете, дали е можно да се крие убиец низ некои од лицата кои се смеат на нивната профилна фотографија?

Хорор филмски маратон

Почнувајќи од познатиот Фреди Кругер, па сè до класичните приказни за сериски убијци, духови и вонземјани, погледнете ја оваа листа од неколку понови одлични хорор-филмови.

Најсмртоносната градина во светот

Позади големата црна порта, на која пишува „Овие растенија можат да убијат“ се наоѓаат околу 100 легендарни растенија-убијци.

Елитни убијци (Killer Elite)

Лесно е да извршиш убиство, тешко е потоа да живееш со него...