убави | Кафе пауза

Како реагираат луѓето кога ќе им се каже дека се убави? Овој фотограф ги доловува токму тие моменти!

Неговите фотографии ја доловуваат моќта на една едноставна реченица која всушност е и името на целиот проект: „Многу сте убави“.

Клучните разлики помеѓу згодните и убавите девојки

Убавината не се наоѓа во тоа дали сакате да ја одведе во кревет или не, туку дали сакате да бидете покрај неа.

15 најубави затвори ширум светот

Не се сите затвори стари и грди како оние во Македонија.

Момци, внимание! Во овие земји живеат најубавите жени во светот!

Можеби ви треба добра причина за да одлучите која да биде вашата следна дестинација за патување или пак размислувате да се преселите во друга земја...
Датум: 29 јан 2015
, Автор:

На убавите жени не им е толку лесно колку што мислиме

Сите знаеме за некој пример во кој некоја убава девојка или жена ги добива работите на полесен начин поради тоа што нејзиниот изглед е таков што таа е привлечна според општо прифатените правила за убавина.

15 шармантни италијански гратчиња за идеална прошетка

Обидете се да ги погледнете овие 15 волшебни италијански гратчиња кои шармираат со својата посебност, а да не помислите дека тие се местата во кои живеат измислените ликови од бајките.

Девојките на агентот 007 – Џејмс Бонд

Бонд девојките се атрактивни и убави, познати по нивниот впечатлив изглед. Тие се менуваат скоро во секое продолжение на филмот, за разлика од актерите кои го толкуваат Бонд...
Датум: 13 мар 2012
, Автор: