Зошто девојките кои не се опседнати со шминка се всушност многу поубави од оние кои се?

Машки, ако сѐ уште се прашувате зошто треба поцврсто да се држите за онаа чија главна преокупација не е физичката убавина, следниве причини сигурно ќе ве разубедат.

Најголемата вертикална градина во светот

Лоцирана во Роцано, Италија, оваа градина неодамна влезе во Гинисовата книга на рекорди како најголема вертикална градина во светот.

Смртно убава (Drop Dead Diva)

ТВ серија за светоста на внатрешната убавина на човекот, наспроти променливата физичка убавина...