Т-Мобиле | Кафе пауза

Ексклузивна претпродажна кампања на Т-Мобиле за Samsung Galaxy S6 и Samsung 6 edge

Телефоните во претпродажба можат да се купат само онлајн до 17 април.
Датум: 09 апр 2015
, Автор: