Т.Б Трачери | Кафе пауза

Интервју со бендот „Т.Б. Трачери“

„Ние сме рокенрол бенд, не постои поинаква дефиниција за нас“. - Т.Б. Трачери
Датум: 22 мар 2012
, Автор: