Турчин | Кафе пауза

Запознајте го Али, најдобро облечениот дедо во светот

Во Германија живее еден постар џентлемен, Турчин по име Али. Тој ѝ го привлекол вниманието на австралиската фотографка Зои Спотен, поради неговиот одличен стил на облекување.