Турандот | Кафе пауза

Турандот – луксузен ресторан во срцето на Москва

Критичарите велат дека е најверојатно една од најскапите инвестиции во светот на луксузните ресторани, место кое ве води во друга димензија и кое нуди задоволства за сите сетила.