11-те најубави и најинспиративни цитати на Тупак Шакур поради кои уште повеќе ни недостасува

Тупак Шакур на денешен ден требаше да наполни 44 години. Во негова чест еве неколку од неговите најинспиративни цитати полни со мудрост и филозофија.