Ново истражување нè предупредува на застрашувачките ефекти од честото користење смартфони

Користењето на овие уреди само 15 минути дневно, го зголемување ризикот од развивање тумор во мозокот.

Внимавајте: Зошто никако не смеете да користите миризлива хартија во боја?

Миризливата и обоена хартија е многу опасна по човечкото здравје, но и за околината...

Природен лек: Комбинација за која се тврди дека спасува животи

Постојат многу истражувања за сода бикарбоната и лимонот како комбинација која може да има голема корист за човечкото тело.