Најдобрите вежби за трудници: Што треба да правите, а што да одбегнувате во секоја фаза од бременоста?

Ако ви е потребна мотивација за повеќе движење за време на бременоста, можеби овза статија ќе ве охрабри.

Факти за царскиот рез што треба да ги знаете

Првиот факт – природно или со царски рез, со ножички или скалпел, ќе бидете сечени и шиени, само на различни места.

Блажена состојба: Што всушност треба да јадете кога сте бремени?

Постојат толку многу информации кога станува збор за исхраната за време на бременоста. Ова помага, но не е доволно.

5 стравови кои сите трудници треба да ги заборават

Сите трудници треба да престанат да се плашат за следниве 5 нешта и да почнат да уживаат во нивното ново искуство.

Зимски модни комбинации за трудници

Иако повеќето трудници сметаат дека за разлика од летото, зимата е тешко годишно време за модно експериментирање, овие модни комбинации со сигурност го докажуваат спротивното.