Не трчајте премногу брзо низ вашиот живот, бидете трпеливи

Дајте си време да ги разгледате убавините што ве опкружуваат, време да размислите, да набљудувате.

Цитати кои ќе ви покажат колкава е моќта на трпеливоста

Иако под влијание на стресниот модерен живот полека се губи, сепак, трпението е доблест која секој треба да ја негува.

Соочување со одбивање: 6 изненадувачки придобивки од ова искуство

Ако сте од оние кои се обидуваат да пробат речиси сè, сигурно сте се соочиле со одредено одбивање.

Како да го живеете животот со полна пареа и по ваши правила?

Ви се смачи да бидете безволни, да се однесувате меланхолично и без желба и енергија за ново животно искуство?
Датум: 30 сеп 2013
, Автор:

Поедноставете си го вашиот живот

Оставете ги оние нешта кои не можете да ги промените. Фокусирајте се на оние кои можете да ги промените.

Фантастични песочни замоци

Иако летните одмори поминаа, песочните плажи се секогаш пријатни за око бидејќи не потсеќаат на одмор, пријатно време и релаксација. Погледнете ги овие воодушевувачки песочни зданија и уживајте.
Датум: 01 окт 2010
, Автор: