Сакате секс во тројка? Ова се основните правила кои мора да ги знаете

Повеќето имаат разни „мрсни“ сексуални фантазии, но само малкумина имаат храброст да ги остварат.
Датум: 25 јун 2014
, Автор:

Книга: „Расправа во тројка“ – Џулијан Барнс

Љубовен триаголник никогаш не е добра идеја. Ама секогаш е гаранција за добра книга.

Дали сте за секс во тројка?

Интересно видео на скокотлива тема...