Тркалото на животот: Тест од 1 минута кој кажува сè за вас

Ова е најкраткиот тест на личноста кој го користат многу психолози, а претставува генијална алатка која дава визуелен приказ за тоа како ви оди во 8-те најважни аспекти од животот.
Датум: 19 апр 2015
, Автор:

Фристајл со велосипед на едно тркало

На видеото ќе можете да ги погледнете фантастичните фристајл движења на момците Кевин Картчнер, Колби Томас и останатите нивни другари.

Заљубениот хрчак Вил

Вил е упорен хрчак кој се обидува да разработи своја машинерија со цел да го покрене „љубовното тркало“.
Датум: 13 авг 2011
, Автор:

„Solowheel“ – електричен велосипед на едно тркало

Фирмата Inventist е пронаоѓачот на ова мобилно превозно средство наречено „Solowheel“. Максималната брзина која што може да ја постигне е 20 километри на час.