ТРИ | Кафе пауза

ПланУМ — Мојот личен план за развој во 12 месеци

ПланУМ претставува повеќе од едноставен планер на активности во текот на годината. ПланУМ е моќна интерактивна алатка за унапредување на личните потенцијали.
Датум: 24 ное 2016
, Автор:

ТРИ отвора нова кафе-книжарница во градот

Издавачкиот центар ТРИ, на 3 март, четврток, во 19 часот, ќе ја отвори својата нова кафе-книжарница во Скопје, на улицата Аминта Трети (Ленинова) во Дебар маало.
Датум: 02 мар 2016
, Автор:

Овие празници, најдобрите подароци се спакувани во Три!

Од 20.12. до 31.01.2015, вратите на ТРИ се ширум отворени за сите кои сакаат да подарат книга – единствениот подарок кој не губи од вредноста, подарок кој продолжува да се подарува.
Датум: 19 дек 2014
, Автор:

Топ 5 причини зошто треба да подарите книга

Во претпразничната еуфорија сите се обидуваат да го најдат совршениот подарок за своите најблиски. Ви даваме еден едноставен, но сепак многу посебен предлог – подарете книга.
Датум: 20 дек 2013
, Автор:

Иван Станковиќ ја промовира книгата „Основи на какодалогијата“

Во своето дело „Основи на какодалогијата“, што денеска го промовира во Младинскиот културен центар во Скопје, авторот Иван Станковиќ зборува за издигнувањето и пропаѓањето на „Сачи и Сачи“, првата мултинационална адвертајзинг-компанија во поранешна Југославија.
Датум: 10 дек 2013
, Автор:

Промоција на книгата „Белешките на Лајла Грејс“ од Марија Јаневска

Во среда, 4 декември во 19 часот во кафе Концепт 37 ќе се одржи промоција на книгата „Белешките на Лајла Грејс“ на Марија Јаневска, македонски блогерист, колумнист и автор на кратки текстови и новели.
Датум: 02 дек 2013
, Автор: