трилогија | Кафе пауза

Книга: „1Q84“ – Харуки Мураками (3)

Последниот дел од возбудливата трилогија за потрагата по љубов помеѓу два света...

Книга: „1Q84“ – Харуки Мураками (2)

Новиот свет со две месечини е невозможно место за да бидат заедно, но истовремено единственото место каде што можат да се пронајдат...

Книга: „Девојката со тетоважа на змеј“ – Стиг Ларсон

Мистерии, интриги, драма, мрачни семејни тајни, корупција и криминал... Сплет кој ќе ве заинтригира како ништо до сега...
Датум: 22 јан 2014
, Автор:

Филм: Мамурлак 3 (Hangover III)

Трет дел за заокружување на серијалот

Филм: Пред полноќ (Before Midnight)

Брилијантно заокружување на романтичната трилогија

Филм: Хобит: Неочекувано патување (The Hobbit: An Unexpected Journey)

Почетокот на нова брилијантна трилогија…