Три работи што не треба да ги правите во триесеттите години

Ова се некои од работите за кои многумина жалат подоцна во животот, па не дозволувајте тоа да ви се случи и вам. Ако се пронајдете, сепак сè уште имате време да поправите некои работи во својот живот.

Зошто врските се подобри во триесеттите отколку во дваесеттите?

Партнерите се позрели и знаат што сакаат, па се одбегнуваат несакани кавги и непријатни моменти кои се секојдневни во врските на оние во дваесеттите.

Жените над 30 години ги мразат овие прашања

Жените кои се наоѓаат во своите триесетти години би сакале да добиваат што помалку вакви прашања, без разлика дали тие се добронамерни или не.

Зошто после 30-тата година многу побрзо се дебелееме?

Познато ли ви е она чувство кога ќе ја поминете триесеттата и започнувате да се дебелеете околу струкот?

5 работи кои нема да ви се допаднат во вашите 30-ти години

Оваа деценија честопати нè воведува во една сосема нова димензија од нашиот живот.

13 модни совети за дамите во 30-тите: Изгледајте младо, но не и како тинејџерки!

Секоја дама сака да изгледа помладо, но како да го направите тоа без да изгледате како тинејџерка?

17 ситуации што ќе ги разберат оние кои имаат 20-тина години, но се чувствуваат како да имаат 30

Ако и вие припаѓате во оваа категорија, погледнете во колку работи ќе се пронајдете.