тридимензионални | Кафе пауза

Фантастични тридимензионални цртежи кои скокаат надвор од листот на тетратката

15-годишниот артист Жуо Карвајо, попознат како J Desenhos се занимава со една навидум едноставна, но всушност многу интересна уметност.
Датум: 13 ное 2014
, Автор:

Неверојатни тридимензионални цртежи

Иако има само 21 година, тој навистина ја има совладано оваа техника за илустрирање оптички илузии на тефтер. Со сигурност неговите дела ќе ве остават со подзината уста.