Изберете триаголник и ќе бидете воодушевени од тоа што ќе го дознаете за себе!

Опуштете се и изберете го триаголникот што најмногу ве привлекува. Тој ќе ви открие некои занимливости за вас кои сигурно не сте ги знаеле.

Книга: „Љубов во време на колера“ – Габриел Гарсија Маркес

Она што изгледа како крајот на една младешката љубов, со текот на времето се претвора во еден од највозбудливите, страсни триаголници кои можете да ги најдете само во вакви феноменални дела.