тресење | Кафе пауза

Како лесно да излупите лук за 10 секунди?

Неверојатно брз и едноставен начин да излупите лук, без миризбата да навлезе во вашите прсти.

Како да го избегнете тресењето на фотоапаратот?

Дури и најдобрите фотографи немаат идеално стабилни раце. Еве неколку совети со кои ќе го намалите ефектот од тресењето на фотоапаратот...
Датум: 16 ное 2010
, Автор: