Првиот бакнеж на луѓе кои никогаш претходно се немаат видено

Во еден забавен експеримент биле повикани 20 луѓе кои биле поделени во парови и требало да се бакнат. Тие никогаш порано се немаат сретнато...
Датум: 11 мар 2014
, Автор:

5 начини како да го надминете стравот од јавен настап

Речиси секој се соочува со помал или поголем страв пред некаков настап. Ова се 5 начини кои ќе ви помогнат да го надминете ваквиот страв.
Датум: 16 окт 2013
, Автор:

Дајте го најдоброто од себе на интервјуто за работа

Можеби не треба на овој настан да му пристапуваме со преголема количина на стрес, но сепак, станува збор за интервју за работа, кое може да ви го донесе посакуваното работно место...
Датум: 05 јун 2012
, Автор:

Најчестите грешки на интервју за работа

Интервјуата за работа се навистина стресни. За таа цел ние ви ги претставуваме четирите најчести грешки кои можат да го уништат вашето интервју за работа и начините да го избегнете ваквиот исход.