Како да се ослободите од целулитот еднаш засекогаш?

Повеќето луѓе не знаат што претставува целулитот и од што е предизвикан. Всушност не постои такво нешто како целулит. Па како тогаш да се ослободиме од нешто што не постои?
Датум: 14 дек 2013
, Автор: