Како да патувате со малку пари? – Евтин транспорт

Со добро планирање, флексибилност, авантуризам и откажување од комфорот кој и онака не е неопходен патувањата се полесно достижни.

Одлично решение за транспорт на брза храна

Во денешно време многумина се определуваат да купуваат храна од ресторани за носење, бидејќи навиките за јадење им се имаат променето поради набиениот распоред во денот и брзиот начин на функционирање.

Амстердам – градот на велосипедите

Амстердам е еден од најпознатите велосипедски расположени градови во светот. Во него живеат 750.000 луѓе, кои поседуваат 800.000 велосипеди.