Кога трамбулините го возвраќаат ударот

Повеќето од овие падови во компилацијата сигурно болеле многу, но сепак нема да можете да се воздржите од смеење.

Мост – трамбулина во Париз

Доколку овој концепт направен од дизајнерското студио „AZC“ биде усвоен, Париз ќе добие еден многу необичен, но многу забавен мост-трамбулина.