трагедии | Кафе пауза

Неверојатниот живот на пејачката Едит Пјаф кој не се среќава ниту во романите

На 104-годишнината од раѓањето на оваа прославена шансониерка, се потсетуваме на нејзиниот голем талент и животниот пат кој бил исполнет со големи лични трагедии.

Морничави фотографии направени неколку моменти пред трагедија

Што се случува откако ќе се фотографираме? Личностите на овие фотографии сигурно не мислеле дека одговорот би бил морбиден.

Страшни трагедии раконструирани од страна на деца

Контроверзни фотографии кои ќе ве остават без зборови...
Датум: 05 јул 2013
, Автор: