19 маки на девојките кои мразат и се мрзливи да се шминкаат

Девојките кои ја мразат шминката и се мрзеливи да се шминкаат секојдневно се соочуваат со овие 19 маки. Погледнете кои се тие..

7 навистина чудни музеи во Амстердам

По малку бизарни музеи кои можеби би сакале да ги ѕирнете кога ќе се најдете во Амстердам.

Џиновската рака во пустината Атакама, Чиле

Раката е симбол на емоции на неправда, осаменост, тага и тортура. Висока е импресивни 11 метри, а составена од метална конструкција и бетон.