Екстремни временски услови ширум светот

Неверојатни фотографии од екстремни временски услови кои се случуваат ширум светот...
Датум: 31 окт 2012

Медитативен ресторан инспириран од торнадото

Овој фантастичен ресторан се вика „Twister“, а е лоциран во Киев, па доколку ве води патот накај Украина, никако не пропуштајте ја можноста да го посетите.