Топ 7 фустани за пролет/лето 2013

Сега срцето може слободно да ви заигра од возбуда, ова се најдобрите седум модели на фустани за пролет/лето 2013.
Датум: 21 окт 2012
, Автор:

Топ 20 песни за после раскинување

Врските се убави додека траат, но раскинувањата знаат да бидат толку болни, што можат да не фрлат во депресија, да не остават без желба за преболување, без волја за што било... Еве еден брз рецепт...
Датум: 17 окт 2010
, Автор: