Фотографии од кучиња во подводна акција

Знаејќи го фактот дека кучињата ќе му понудат искреност која ќе може да ја пренесе преку фотографии, тој се одлучил на еден несекојдневен чекор, да направи фотосерија со кучиња снимени под вода.