Топол пијалак од јаболка

Вкусен и здрав напиток кој убаво ќе ве стопли во овие студени денови...

Во елегантно уредениот дом на една канадска дизајнеркa

Секојдневно сме сведоци на работата на голем број брилијантни архитекти и дизајнери, кои создаваат импресивни места за живеење. Но, ретко размислуваме како ли изгледаат нивните домови.

Како се припрема студентски топол оброк?

Тежок е животот студентски, особено ако студираш далеку од дома. Сепак мора да се снаоѓаш за да преживееш, а оваа фотографија е вистински доказ дека постојат инвентивни студенти.