топло кафе | Кафе пауза

Црна магија: Кафе кое ќе го маѓепса вашето срце

Откако еднаш ќе го пробате ова кафе, веќе никогаш нема да сакате да пиете нешто друго...

Среќа

Ако никогаш немаш чувство на лутина и гнев, како ќе го распознаеш спокојот? Ако не ги слушаш ноќните птици кои те плашат во темните ноќи, како ќе ја цениш песната на славејчињата наутро? Затоа среќа е буквално сè...
Датум: 02 јун 2013
, Автор: