Опуштете се! 8 бои кои се пријатни за очите и ќе ви го намалат стресот

Кога веќе имате проблеми со стресот и не можете да се опуштите, тогаш не е пријатно да живеете во соба која ги заморува очите.

Моќни портрети насликани со вино

Додека останатите уметници низ светот користат акрилни и мрсни бои за да создадат некое уметничко дело, Елизабета Рогаи твори со помош на вино.

Игра на неделата: Guitar Hero II

Игра со која се забавуваат од најмладо до најстаро... Зошто е тоа така? Пробајте ја оваа промотивна флеш игра...