Контроверзен секс-водич за мажи

Без разлика на својата сексуална ориентација, познатиот дизајнер Том Форд одлучил да состави генерален машки водич за секс и да подели неколку совети, како сите би можеле да уживаат во сексуалните задоволства ова лето.
Датум: 03 јун 2014
, Автор: