Том Круз | Кафе пауза

Невозможна мисија: Одметници (Mission: Impossible – Rogue Nation)

Итан Хант тргнува во потрага по Синдикатот, во најневозможната мисија досега!

Како изгледале забите на познатите пред посета на скап стоматолог?

Погледнете ги познатите кои си ги коригирале забите, преку фотографии пред и потоа.

Филм: Заборав (Oblivion)

Научно-фантастична акција со човечки емоции

Познатите холивудски фаци и нивните дублери

Погледнете кој ги менува познатите во опасните филмски сцени...
Датум: 22 мај 2012
, Автор:

Невозможна мисија: Протокол дух (Mission: Impossible – Ghost Protocol)

Филм кој целосно го оправдува слоганот: „без план, без бекап, без избор“ и кој успешно ќе ве воведе во возбудлива...
Датум: 20 јан 2012
, Автор: