Томи Хилфигер | Кафе пауза

Колекција од Томи Хилфигер за лица со посебни потреби

Дизајнерот Томи Хилфигер ја носи модата на ново ниво. Оваа недела тој ја покажа својата трета колекција за луѓе со посебни потреби.

„Од Зои до Томи“ – првата модна колекција на Зои Дешанел

Погледнете ја одличната колекција која Зои Дешанел ја дизајнирала за Томи Хилфигер...