Ако сфатите барем една од овие 4 брилијантни мудрости на Толтеците ќе ви се преобрази животот

Овие мудрости се многу едноставни, што е дури неверојатно, а имаат моќ да го променат начинот на кој секојдневно го живееме животот.
Датум: 12 окт 2018
, Автор:

Книга: „Четири спогодби“ – Дон Мигел Руис

Книгата потсетува на изворните учења на Исус и Буда, а е облагородена со длабоката мудрсот на стариот индијански народ - Толтеци, коишто според легендите не изумреле, туку само ги пронашле повисоките сфери на духот.