Најдобрите флеш моб настапи

Ова се едни од најдобрите флеш моб настапи досега, кои ќе ве расположат и ќе направат да посакате да бидете дел од толпата.
Датум: 30 апр 2012
, Автор:

Фестивалска експлозија од бои и младешки дух

Дводневен фестивал кој кулминацијата ја достигнува кога посетителите фрлаат боја во прав еден на друг, предизвикувајќи огромна експлозија од бои.

Кукли на пумпање „глумат“ толпа народ во филмовите

Компјутерското генерирање слики е навистина скапо, а со статистите е тешко да се излезе на крај и плус чинат многу за да се најмат. Поради тоа е измислено алтернативно решение - кукли на дување.