Најоткачените водени тобогани во светот

Овие неколку ги надминуваат останатите по она што го нудат...

Најлудите тобогани низ светот

Обожавате водени паркови и сте во потрага по највозбудливите тобогани низ светот?

Авантуристички стан со внатрешен тобоган

На поткровјето од една зграда во Менхетен од 19 век, се наоѓа неверојатно уреден модерен апартман, во кој центарот на вниманието е огромен тобоган кој поврзува четири ката.

Застрашувачки тобогани низ аквариум со ајкули

Дали некогаш сте налетале на тобоган кој поминува низ аквариум со ајкули?