Еве зошто не треба да го покривате со хартија местото за седење на тоалетната шолја

Дали и вие ставате тоалетна хартија, сметајќи дека така е почисто?

Направи сам: Уметност од ролни од тоалетна хартија

Додека за некои се само парче ѓубре, за други претставуваат инспирација за изработка на корисни предмети за домот.

Внимавајте: Зошто никако не смеете да користите миризлива хартија во боја?

Миризливата и обоена хартија е многу опасна по човечкото здравје, но и за околината...

Евтино и прекрасно: Декоративен венец од ролни од тоалетна хартија

Откако почна празничната еуфорија се трудиме што е можно почесто за вас да пронајдеме креативни празнични декорации кои би можеле да ги направите сами.
Датум: 11 дек 2014
, Автор:

Венчаници изработени од тоалетна хартија

Со помош на малку креативност, неколку жени направиле венчаници на кои сите модни дизајнери би им позавиделе.
Датум: 16 јун 2014
, Автор:

Хартијата е мртва, освен кога најмногу ти треба

Факт е дека сме опкружени со електронски уреди заради кои во секојдневието е намалена потребата од употреба на хартија. Сепак, во некои ситуации, таа е незаменлива. Оваа забавна реклама го покажува тоа. :)
Датум: 12 мар 2013
, Автор:

Урнебесно смешни пораки оставени помеѓу цимери

Испровоцирани од нехигиена и негрижа за домот, американските студенти го изразуваат револтот преку пресмешни, хистерични белешки, посветени на цимерот. :)

Уметнички сцени во ролни од тоалетна хартија

Француската уметничка Анастасија Елија која најчесто црта и создава илустрации, започнала еден необичен проект, во кој трансформира ролни од потрошена тоалетна хартија во исклучително креативни уметнички дела.