Тифани | Кафе пауза

Книга: „Нешто од Тифани“ – Мелиса Хил

Сонот на секоја девојка е да добие нешто од Тифани, скап накит во сина кутија, но дали тоа е единствен услов за подарокот да биде совршен?
Датум: 02 јан 2013
, Автор:

Најпознатите дијаманти низ историјата

Дијамантите, како неуништливи скапоцени камења, претставувале мета за многу владетели и за нив се воделе едни од најкрвавите битки низ историјата...