Што треба да им кажете на ќерките во најчувствителните години?

Врската помеѓу мајката и ќерката е најсилна, а мајката може да чита меѓу редови и да знае што се случува во главата на нејзината ќерка.

5 совети за да ги научите тинејџерите да го засакаат своето тело

Да се биде тинејџер не е воопшто лесно, со оглед на тоа дека тој е најчувствителниот период од животот.

Љубовни писма на Фрида Кало од тинејџерските години кои ќе ви предизвикаат бура од емоции

Љубовните писма на Фрида од нејзините тинејџерски години го докажуваат фактот дека таа била обично човечко суштество со чувства и емоции, исто како и сите нас.

Астрологијата открива: Кога е вистинското време да го направите „тоа“ за првпат?

Некои знаци уште во раниот пубертет влегуваат во светот на еротиката, други се чуваат за по завршувањето на средното образование. Едни избираат внимателно кој/а ќе им биде прв/а, додека други се потпираат само на сексуалната желба.
Датум: 10 мај 2014
, Автор: