тинејџерска мистерија | Кафе пауза

ТВ серија: Рејвенсвуд (Ravenswood)

ТВ серија за 5 тинејџери чии животи одеднаш ќе се поврзат поради фаталната клетва која долго време го демне градот Рејвенсвуд....

ТВ серија: Изопачено (Twisted)

Мистериозно убиство на 11-годишна возраст и враќање во истата средина 5 години подоцна
Датум: 27 јун 2013
, Автор: