10 работи кои треба да ѝ ги кажете на вашата ќерка тинејџерка

Со помош на овие совети ќе им помогнете на своите ќерки да ги надминат хаосот, драмата и несигурностите во тинејџерските години.

Неверојатно моќно писмо на една мајка до својата ќерка тинејџерка

Доколку имате ќерка која е тинејџерка, голема е веројатноста да се соглсите со многу точки од писмото.

Љубовни писма на Фрида Кало од тинејџерските години кои ќе ви предизвикаат бура од емоции

Љубовните писма на Фрида од нејзините тинејџерски години го докажуваат фактот дека таа била обично човечко суштество со чувства и емоции, исто како и сите нас.

Книга: „Љубовникот“ – Маргерит Дирас

Краток роман со моќна приказна, која можете да ја сакате или да ја мразите, но мора да ја прочитате.

4 вистински животни приказни кои ќе ви ја вратат љубовта кон човештвото

Не мора да бидеш суперхерој за да спасиш нечиј живот и да донесеш насмевка на нечие лице. Ова се 4 вистински приказни кои ќе ве мотивираат да станете подобри личности...
Датум: 18 дек 2013
, Автор:

ТВ серија: Дневниците на Кери (The Carrie Diaries)

„Пред сексот, пред градот, бев само јас Кери, Кери Бредшо.“