Тинекс | Кафе пауза

Скопски Карпош исчистен и разубавен

По одличниот одѕив на граѓаните во акцијата за чистење на подрумите од средината на април, Пакомак и Тинекс маркетите овој пат одлучија да го активираат локалното население од Карпош 4 во акцијата „Пролетно чистење на подрумите“.
Датум: 27 мај 2015
, Автор: