тиландсија | Кафе пауза

Тиландсија – растение на кое не му треба почва за раст и развој

Имаат атрактивен изглед, малку диви, но сепак нежни. Подеднакво интересна е и нивната приказна за преживување затоа што тие се растенија без корен.